tirsdag den 8. december 2009

Hmmprff, jeg er sikker på, at den er her et sted...

Er der noget du kan genkende her?
Værket af den italienske kunstner Michelangelo Pistoletto hedder Venus of the Rags. Værket er fra 1967, men ÅÅHHH så aktuelt i mange kvinders liv idag.



Michelangelo Pistoletto, Venus of the Rags, 1967
Retail Therapy og usikkerhed
Det giver sådan en varm og dejlig følelse at shoppe, også selvom det for mange er forbundet med frustration. Frustration over at man ikke ved hvad man skal købe, at man ikke kan finde noget der passer, at man ikke ved hvad der klæder én og over at man måske ikke rigtig har råd. Men købe noget det skal vi, for vi vil så gerne være smukke og udstråle at vi har styr på det hele.

Ophobning og ikke noget at tage på
Tanken om at købe noget er ofte større end den glæde man faktisk kan have bagefter. Begejstringen forsvinder hurtigt, især hvis man har købt i blinde. Så kan den positive shoppeglæde blive vendt til selvbebrejdelse over at man er for tyk, ikke har styr på det med stilen og at man også er håbløs. Alle er meget smartere og pænere og man har ALDRIG noget at tage på (selvom skabet ser ud som på billedet ovenfor).

Venus of the Rags
Jeg har talt med masser af kvinder, som kender beskrivelsen ovenfor. Men min erfaring siger mig, at de IKKE er håbløse, grimme og tykke.
Jeg har ALDRIG mødt en kvinde, som ikke har noget smukt at fremhæve, ALDRIG! Det handler om at fremhæve de gode sider, og lige få et par råd om personlig stil, snit mm med på vejen, så dukker den indre Venusfigur frem af rodet. Og måske findes der faktisk guld i den store tøjbunke, der skal bare tyndes lidt (eller meget) ud i den.


Få et garderobetjek, shopping eller makeover.
Book stylist og personal shopper Judi Lund Finderup på www.stiltjek.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar